10e project: tijd om afscheid te nemen!

Print Friendly

Het 10e SPON-project wordt niet alleen een jubileumjaar, maar ook het slotproject.
Stichting Projectorkest Nederland stopt met haar activiteiten in de zomer van 2018. Daarmee wordt het “Project Drielandenorkest 2018” niet alleen het 10e projectorkest (jubileum), maar tevens het laatste SPON-project.
Na 10 intensieve jaren, waarin de organisatie met grote liefde en het meest mogelijke plezier hard heeft gewerkt om elk jaar weer een goed project neer te zetten, breekt nu het moment aan om een punt te gaan zetten onder deze activiteit. Het organiseren kost veel tijd, geeft veel werk en brengt ook zorg. Eventuele voortzetting van SPON door anderen is ook dit jaar weer door ons gepoogd, maar uiteindelijk helaas weer op niets uitgelopen. Wij vinden het tijd voor onszelf worden om ruimte te gaan creëren voor andere activiteiten in ons leven die wij zelf ook belangrijk vinden.
Omdat project 2018 nu niet alleen een jubileumproject wordt, maar ook het slotproject, zal de programmering in het teken komen te staan van deze twee belangrijke feiten. Als vanouds mag je er op vertrouwen dat het repertoire en activiteitenprogramma gepast in het teken komen te staan van deze twee belangrijke gebeurtenissen.
Uiteraard zullen de data en de structuur van het project ongewijzigd blijven.