SPON 2016 met een geweldig concert afgesloten

Print Friendly

Met het fantastische thuisconcert van 4 juni is project Moezel 2016 op een sublieme wijze afgesloten. ’s Middags was er nog een fijne repetitie om de allerlaatste puntjes op de i te zetten. Na een heerlijke maaltijd en het verwelkomen van familie, vrienden, oud-SPON’ners en alle andere belangstellenden, kon het orkest nu aan het thuispubliek laten horen (en zien) waaraan zij zo hard heeft gewerkt. Het resultaat was er absoluut en dit thuisconcert was dan ook echt de bekroning op het werk en een meer dan waardige afsluiting van een wederom geweldig project. Het concert, de muzikaliteit, de ambiance, de akoestiek in de geweldige zaal van het MCO, de verbale aankleding van onze spreekstalmeester Willem de Zwijger (ook wel Huub Lommers genaamd); het was allemaal TOP!
Helaas is het project nu echt voorbij. Gelukkig zijn er nog de mooie herinneringen en foto’s, zoals deze foto’s van de allerlaatste repetitie en de groepsfoto (met dank aan Lina Haneveer voor de foto’s).
Aan alle -sinds bijna 24 uur- oud-SPON’ners en dirigent Dick Bolt: hartelijk dank voor jullie bijdrage en inzet om ook dit SPON-project weer tot een waar feest te hebben gemaakt!!!Op 4 juni jl. is het SPON 2016 Moezel-project met een zeer succesvol concert afgesloten.
Hier staan vast 2 foto’s.

IMG_9409 IMG_9414