De concertlocaties zijn bekend!

Print Friendly

Op 19 mei reist het SPON orkest af naar Boppard. Waar we zullen verblijven in een mooi hotel aan de Rijn. Op vrijdag 20 mei is het allereerste concert van SPON 2016 Moezel. Dit concert begint om half acht spelen we in Emmelshausen. Dit concert zullen we maar een deel van ons programma spelen. We geven dit concert namelijk samen met: “Musikverein Emmelshausen”. De Musikverein zal voor de pauze spelen. Na de pauze is het SPON aan de beurt. Het concert zullen we afsluiten met een gezamenlijk gespeeld finale stuk.

Op zaterdag geven we een concert in een heel mooi katholiek kerkje in het dorp Herschwiesen. De kerk is al maanden druk met de voorbereidingen en volgens onze contactpersoon moet het een heel bijzonder concert worden. Dit concert begint om zeven uur. Dit is voor Herschwiesen een gebruikelijk aanvangstijd voor concerten. Wij zijn erg benieuwd hoe het zal klinken in de kerk en wat de mensen in Herschwiesen van zo’n groot symfonisch blaasorkest zullen vinden.

Zondag is de laatste dag van de tournee alweer. We zullen s’middags een mooi open lucht concert geven in Koblenz aan de Rijnpromenade. Wij hopen hier in de zon en met veel voorbijgangers onze reis af te sluiten.

Want na het laatste concert in Duitsland is het project nog niet helemaal af. Op zaterdag 4 juni spelen we nog één concert in Nederland. We spelen om kwart over acht ons laatste concert in het Muziekcentrum van de omroep in Hilversum. Na de laatste noten van dit concert is het project ten einde en zit SPON 2016 erop. Maar zover is het gelukkig nog lang niet!