SPON in Concert 2014: Een onvergetelijk avondje uit!‏

Print Friendly

Stichting Project Orkest Nederland (SPON) gaat in mei met een symfonisch blaasorkest op tournee naar Italië. SPON geeft concerten in Italië (1x) en Oostenrijk (2x). Op 24 mei a.s. (20.15 uur) presenteert SPON haar muzikale kunsten eenmalig aan het publiek op Nederlandse bodem. SPON in concert is exclusief te bewonderen in theater Junushoff, Wageningen. Het orkest, bestaande uit ruim 75 muzikanten, staat dit jaar onder leiding van Ghislain Bellefroid.

U wordt verrast met een grote diversiteit aan muziek. Voor de pauze luistert u naar meesterwerken als Der Dämon (Paul Huber) en Extreme Make-over (Johan de Meij). Na de pauze treft u het orkest in een andere opstelling aan en gaat het dak er af!

U heeft al een toegangskaart voor maar € 10,- (inclusief pauzedrankje en kapstok)! Kaarten zijn verkrijgbaar via (de website van) het theater.

U twijfelt nog? Bekijk dan ons promotiefilmpje en laat u overtuigen:
http://youtu.be/ug9O2iArRss

Heel graag tot 24 mei!

Spon Banner 640x360