Muzikanten gezocht!

Print Friendly

Vind jij muziek maken in een symfonisch blaasorkest, op projectbasis, onder leiding van een professionele dirigent, toewerkend naar een concertreis naar Italië met een gezellige en enthousiaste groep mensen leuk?! SPON zoekt voor haar projectorkest 2014 Italië nog enkele muzikanten.

Voor het SPON projectorkest 2014 Italië zijn we nog op zoek naar:

– twee melodisch slagwerker(st)ers;
– twee bassisten (bes).

Vind jij muziek maken in een symfonisch blaasorkest op projectbasis onder leiding van een professionele dirigent, toewerkend naar een concertreis naar Italië met een gezellige en enthousiaste groep mensen leuk?!

Meld je dan snel aan via onderstaand formulier!

Zorg dat je voor aanmelding alle informatie op de site gelezen hebt en dat je akkoord kunt gaan met de voorwaarden.

(formulier 'form-aanmelding2014' niet gevonden)